Maas van de Ruitenbeek trekt met zijn foto-uitrusting door natuurgebieden in Nederland.

Ondanks het feit dat Nederland dichtbevolkt is, hebben wij een aantal natuurgebieden om u tegen te zeggen! Het prachtige waddengebied met zee, strand, zeehonden en eindeloze vlaktes, de Biesbosch en het Naardermeer, de polders en de Veluwe: zomaar een paar gebieden die een prachtige flora en fauna herbergen. Maas gaat regelmatig op pad in Nederland om de schoonheid van die Nederlandse natuur vast te leggen op de gevoelige plaat (tegenwoordig: op het geheugenkaartje).

Maas neemt u tijdens zijn presentatie graag mee op zijn zwerftochten door: Natuurrijk Nederland.
Deze presentatie wordt op verzoek in heel Nederland vertoond. De presentatie is voorzien van passende achtergrondmuziek en natuurgeluiden. Ziet u in de presentatie een grutto voorbij komen, dan hoort u hem ook! En wat dacht u van de soms heerlijke geluiden die bij zee en strand horen? Tijdens de presentatie geeft Maas deskundig commentaar en uitleg en gaat hij in op persoonlijke belevenissen in deze wonderlijke wereld.

Het maakt niet uit voor welk gezelschap. Maas heeft gepresenteerd in zalen van 2 tot 500 personen per keer: voor hotels en restaurants, voor bijeenkomsten van verschillende groeperingen, fotoclubs, verenigingen, seniorenmiddagen, schoolklassen, families, kortom: voor een zeer breed publiek.

De presentaties zijn beschikbaar in verschillende tijdsduren. Wilt u een half uurtje als opvulling van een vergadering? Of juist avondvullend van twee keer drie kwartier onderbroken door een pauze? Of juist een uur aaneengesloten? Geen probleem! Neem geheel vrijblijvend contact op met Maas om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om een combinatie van verschillende presentaties te kiezen. Maas maakt gebruik van eigen apparatuur, inclusief een groot projectiescherm.