is een alles zeggende titel voor de presentatie die Maas van de Ruitenbeek hierover heeft samengesteld. 

Wanneer je de Veluwe bekijkt en later Nederland, dan is het voor de hand liggend dat ook Europa onder de loep wordt genomen. Prachtige gebieden in verschillende Europese landen zijn inmiddels bezocht en Maas heeft daar veel opnamen gemaakt. De geisers op IJsland, de grotten van Postonja, de hoge Alpen van Zwitserland, de zeearenden in Polen … en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maas neemt u tijdens zijn presentatie graag mee op zijn zwerftochten en we gaan op: Reis door Europa.
Deze presentatie wordt op verzoek in heel Nederland vertoond. De presentatie is voorzien van passende achtergrondmuziek en natuurgeluiden. Ziet u in de presentatie een Jan-van-Gent of een alk voorbij komen, dan hoort u ze ook! Tijdens de presentatie geeft Maas deskundig commentaar en uitleg en gaat hij in op persoonlijke belevenissen in deze wonderlijke wereld.

Het maakt niet uit voor welk gezelschap. Maas heeft gepresenteerd in zalen van 2 tot 500 personen per keer: voor hotels en restaurants, voor bijeenkomsten van verschillende groeperingen, fotoclubs, verenigingen, seniorenmiddagen, schoolklassen, families, kortom: voor een zeer breed publiek.

De presentaties zijn beschikbaar in verschillende tijdsduren. Wilt u een half uurtje als opvulling van een vergadering? Of juist avondvullend van twee keer drie kwartier onderbroken door een pauze? Of juist een uur aaneengesloten? Geen probleem! Neem geheel vrijblijvend contact op met Maas om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om een combinatie van verschillende presentaties te kiezen. Maas maakt gebruik van eigen apparatuur, inclusief een groot projectiescherm.