Bent u op zoek naar een invulling voor uw verenigingsmiddag of -avond en zoekt u een spreker?

Maas van de Ruitenbeek is een ervaren en veelgevraagd spreker. Al ruim 30 jaar verzorgt hij lezingen en presentaties in Nederland en soms in België voor uiteenlopende groeperingen en gezelschappen.

De inhoud van een lezing/presentatie is altijd gebaseerd op natuurwaarden en soortenrijkdom en wordt vergezeld met uniek beeldmateriaal. Hierbij voorziet Maas de beelden van deskundig commentaar. De belevingswaarde van een presentatie wordt vergroot door natuurgeluiden en passende achtergrond muziek. De presentaties zijn opgebouwd met foto’s, video’s, dronebeelden en timelapses. Op verzoek komt Maas een presentatie/lezing verzorgen en brengt hij alle benodigdheden zelf mee, zoals een full HD-beamer en groot projectiescherm, indien niet aanwezig.

In de serie “Natuurlijk bekeken” zijn op dit moment verschillende presentaties beschikbaar. Deze presentaties hebben allemaal een tijdsduur van minimaal een half uur tot dagdeelvullend. Het meest aangevraagd worden presentaties van 2 x een half uur of 2 x 3 kwartier. Een combinatie van presentaties is ook mogelijk.

Klik op één van de onderstaande foto’s voor meer informatie over die lezing/presentatie.