Maas zwerft al meer dan 40 jaar door de natuur van de Veluwe. Op jonge leeftijd raakte hij al gefascineerd door de overweldigende schoonheid (en tevens de kwetsbaarheid) van dit prachtige gebied. Door zijn jarenlange ervaring als (professioneel) natuurgids, kent Maas als geen ander de plekjes op de Veluwe en weet hij bijzondere aspecten op zijn onnavolgbare en enthousiaste wijze over te brengen op de groep. Tijdens de tochten staat Maas regelmatig stil bij wat er in de omgeving te beleven en te zien valt.

De wandel- en fietstochten die Maas begeleidt zijn informatief en educatief, maar wel met de nodige humor gebracht. De duur van zo’n tocht is afhankelijk van de wensen van de groep. Het is geen probleem om een uurtje bezig te zijn, maar ook tochten van 4 of 5 uur zijn mogelijk voor diegenen die graag veel willen zien.

 

Het ontmoeten van grote dieren, zoals edelherten en wilde zwijnen, is zeker niet uitgesloten. Neem gerust een verrekijker en/of een fotocamera mee.

Speciaal voor groepen en gezelschappen (gezinnen, personeelsuitjes etc.) biedt Maas zijn diensten aan als professioneel natuurgids. Lijkt u dit een mooi en leuk idee? Neem contact op met Maas om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Maas ontvangt u graag op één van de wandel- of fietstochten en maakt u graag wijzer van het geweldige fenomeen dat “natuur” wordt genoemd!

Wilt u na afloop van de fiets- of wandeltocht ook nog culinair genieten? Maas werkt samen met een gerenommeerde kok die op locatie de lekkerste hapjes bereid.