Noem het een natuurtocht, een natuurexcursie of een natuurrondleiding … Lekker ongedwongen dolen door de bossen en over de heidevelden op de Veluwe. Het beleven van de eerste zonnestralen, die voorzichtig de mist en nevel proberen te verdringen: onbeschrijfelijk mooi!

Dit levert werkelijk magische sferen op! De vogels die van zich laten horen in het voorjaar of plotseling een hert, ree, zwijn (of misschien wel de wolf) tegenkomen. Dat zijn echt onvergetelijke momenten.

 

Een Veluwse wolf ging er als een haas vandoor.

 

Maas kent het gebied als zijn broekzak en neemt u graag mee op zijn zwerftochten. Al ruim 30 jaar is Maas een deskundig gids en excursieleider. Onderweg krijgt u alle informatie over het gebied, de flora en de fauna en dat zorgt ervoor dat de beleving des te groter wordt. Geen grote groepen, maar een privé rondleiding voor uw gezin, familie of personeel. Wilt u een uurtje op pad? Dat kan, maar ook tochten van 4 uur of zelfs langer zijn mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Maas om uw rondleiding door de natuur te bespreken!

Met de juiste omstandigheden is “de baard van koning winter” (ijshaar) te vinden.

 

Op dit moment worden de geldende regels en richtlijnen omtrent het Covidvirus gehanteerd, hetgeen betekent dat Maas alleen op pad gaat met personen die uit één en hetzelfde huishouden afkomstig zijn.